Prijzen

De Regiokracht kortingskaart kunt u bestellen via de personeelsvereniging, afdeling personeelszaken , secretariaat, coördinator, directie, etc. van uw werkgever.

Organisaties of verenigingen uit Medemblik met vrijwilligers vragen de kaart aan bij Vrijwilligerspunt. Organisaties die de kaart willen ontvangen voor vrijwilligers uit de gemeente Medemblik kunnen een e-mail sturen naar: administratie@vrijwilligerspunt.com met vermelding van het aantal kaarten en de naam van de organisatie. Bellen is ook mogelijk via: 0229 21 64 99.

NB Voor 2024 kunnen organisaties of verenigingen met vrijwilligers uit Hoorn helaas niet terecht bij Vrijwilligerspunt. Gemeente Hoorn sponsort de kaart niet meer vanwege o.a. bezuinigen. Als er wel interesse is in de Regiokracht kaart bij uw vrijwilligers dan kunt u deze als organisatie ook direct bestellen via deze site.

De prijs per combi-kaart Gemeente Hoorn & Medemblik is  €2,25 en kan aangevraagd worden via het aanvraagformulier op deze site.

Nadere toelichting

Regiokracht biedt u de kaart primair aan via uw werkgever/ organisatie of vereniging voor slechts €2,25 per stuk. De waarde van de kaart voor u persoonlijk hangt af van hoeveel en waar u de kaart gebruikt. De waarde beperkt zich niet alleen tot een financieel voordeel maar brengt ook met zich mee dat lokale ondernemers van uw klandizie kunnen genieten. Per saldo resulteert dat in een win-win en een sterke regio.

De minimale afname bedraagt €10,00 per bestelling – exclusief porto/ bezorging. Het PostNL tarief voor 1-2 kaarten = 1 zegel, voor 3-5 kaarten is = 2 zegels, etc.). Pas na de levering ontvangt u een e-factuur per e-mail voor het aantal kaarten dat u besteld heeft en de porto/ bezorgkosten.

Vraagt u bij aantallen boven de 250 stuks een offerte aan voor een Regiokracht kaart met uw eigen logo.

Individuele particulieren uit de regio kunnen de kaart ook bestellen voor € 5,- per stuk met een minimale afname van 2 kaarten. Totaal € 10,- exclusief porto/ bezorgkosten.

Deelname aan Regiokracht vertaalt zich al snel in een groter voordeel voor alle partijen en staat voor verbinding in de regio en voordeel voor de winkels en mensen uit de regio.

Uw concrete voordeel als kaarthouder

Veelal 10% korting op de reguliere producten en diensten. Korting op aanbiedingen en acties zijn uitgesloten. Een aantal bedrijven hebben een enkele uitzondering of aanpassing (+/-) vanwege diverse afwegingen. Deze staan duidelijk op de kaart en website genoteerd.

VoorbeeldenHorlogePizzeriaCadeauEt cetera.
Normale prijs€ 250,00€ 88,00€ 24,50€ 500,00
Regiokrachtkorting10%10%10%10%
Besparing– € 25,-– € 8,80– € 2,45– € 50,00

Digitale kaart.

Nieuw is ook de optie om de kaart èn de pasfoto te digitaliseren via een smartphone ‘app’ zodat u de kaart niet mee hoeft te nemen als u dat niet wilt. De website is geschikt voor mobiel gebruik zodat u tijdens het winkelen gemakkelijk uw favoriete winkel kunt opzoeken.

Aanvragen

Om uw bestelling zo vlot als mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u een e-mail te sturen naar kantoor@regiokracht.nl of de bestelling via het formulier te doen op onze website www.regiokracht.nl .

Vermeldt u bij de aanvraag de complete contactgegevens, e-mail adres en het aantal stuks kaarten dat u wilt bestellen. We zullen de kaart zo spoedig als mogelijk bezorgen. Ná de levering volgt een e-factuur per e-mail.